Uf, kako je že vroče! ;) Spletna trgovina je do nadaljnega zaradi visokih temperatur zaprta. Za naročila mi piši na mail ali pa se oglasi v eni od trgovinic, kjer imajo naše bonbončke: Zlata ptička v Kamniku, Emazing Cake Shop v Ljubljani in na Bledu, Židana Marela v Kranjski Gori

BonBoniera presenečenja

(3 mnenja strank)

11,90 15,90  (z DDV)

BonBoniera »Presenečenje« je končno ugledala luč sveta!

Kdo ne obožuje presenečenja?

Prepusti se in mi dovoli, da ti pripravim paketek s čisto neznanimi bonboni.

V vsakem paketku te bodo razvajali najmanj 4 različni okusi bonbonov. Nikoli ne veš, mogoče dobiš 5, 6, 7, 8 ali pa kar 9 različnih okusov v paketku.

BonBoniere bodo odposlane vsak ponedeljek in torek od 10.01 dalje, za osebni prevzem pa bodo na voljo od 10.01. naprej po dogovoru.

Če želiš, da jih odpošljem na točno določen datum mi to zapiši v opombe ob naročilu in se maksimalno potrudim, da jih takrat odpošljem.

Alergeni

klasika – oreščki, laktoza, gluten, soja

veganski – oreščki, soja

Če želiš okuse brez določenih alergenov mi to napiši v opombe.

 

Počisti
Šifra: bonboniera_presenečenja Kategorija:

Opis

Ročno narejeno v Sloveniji

ROČNO DELO

Narejeno z ljubeznijo

Narejeno v sloveniji

Kakovostne sestavine

Pristne in vrhunske sestavine

Vegansko

NA VOLJO VEGANSKA RAZLIČICA

Ročno narejeno

MOGOČ Brezstični osebni prevzem

Dostava s pošto Slovenije

dostava s Pošto Slovenije

Varen nakup

Zagotovljeno varen nakup

VEČ INFORMACIJ

Pogosta vprašanja

Alergeni so vedno označeni v opisu izdelkov v trgovini in na seznamu zgoraj. V primeru dvomov in vprašanj se mi oglasi na e-mail in skupaj bomo poiskali rešitev.

Vsi bon boni so narejeni sveži in so najboljši prvih 10 dni po nakupu če so shranjeni na sobni temperaturi (18 -20 °C). Rok trajanja izdelkov je tri tedne od dneva izdelave, če jih pred vročino in lačnimi usti varuješ v hladilniku. Eno uro pred postrežbo pa jih nujno postavi na sobno temperaturo, saj so tako najboljši.

Trenutno ša raziskujem področje naravno obarvanega kakavovega masla. Polnila so visokokakovostna, narejena iz pravih sestavin v Bon Bon kuhinji, brez dodanih arom in barvil. Čokolada, ki jo uporabljam je Valrhona in je najkvalitetnejša v Evropi, del Fair Trade skupnosti in potrjena na seznamu Child Labour Free družb.

Iz prve roke ti povem, da marsikateri od okusov spreobrne še najhujšega skeptika. A seveda vem, da se nekaterih zamer do določenih sestavin ne da pozabiti. Neljube okuse lahko za dobro karmo in dobro voljo vedno podariš sosedu, sicer pa mi piši in sestavila ti bom paket z večjim deležem ostalih okusov.

Vaša naročila odpošiljam vsak ponedeljek in torek. Ob potrdilu naročila vam napišem kdaj bo paket odposlan.

Bonbone lahko prevzameš osebno na naslovu Bistriška cesta 10B v Kamniku. (naročilo skozi spletno trgovino je obvezno, le označi osebni prevzem pri zaključku naročila). Kdaj lahko paketek prevzameš, ti bom javila po e-mailu. Bonbone najdeš tudi v nekaterih trgovinah in lokalih, seznam preveri med pogostimi vprašanji.

Lahko. Ob zaključki nakupa navedi naslov prejemnika. V opombe naročila zapiši, če želiš, da se paketek odpošlje na točno določen datum.

3 mnenja za BonBoniera presenečenja

  1. Papirka

    Dobila za darilo. Najprej jih nisem hotela poskusiti, ker sem bila prepričana, da so lepši, kot so dobri. Potem pa … Ojej. O.O *Mind blown*. Ne, resno. Kako doseže nekdo taksno ravnovesje okusov v enem naprstniku?? Kako se je mogoče zaljubiti z usti? Kako sem bila lahko do zdaj srečna, ne da bi poznala taksno himno sladici?

  2. Sabina (preverjena stranka)

    Te praline niso samo lepega izgleda, ampak prav vsaka je tudi božanskega okusa. Ker so tako dovršene in polnega okusa je ena na dan popolnoma dovolj, saj še nekaj časa ostane prijeten okus v ustih. Nota presenečenja pa je tudi zabavna, saj po prvem ugrizu ugotavljaš katerega pravkar okušaš. Komaj čakam, da si privoščim naslednjo škatlo. 😉

  3. Tim

    Nekaj najboljšega na svetu! Zgleda jo bolj lepi kot dobri, ampak ko probas ugotoviš da je ravno obratno. Če se nista naročite preden zmanjka!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.