Mesečne paketke lahko kupiš v spletni trgovini. Osebno lahko izdelke kupite v trgovinici Zlata ptička v Kamniku, v Emazing Cake Shopu na Bledu in v trgovinici Židana Marela v Kranjski Gori. Občasno se pojavim tudi na kakšnem dogodku. Spremljaj me na Instagramu ali FaceBooku in bodi med prvimi, ki za to izvejo.

Izdelke odpošiljamo vsak ponedeljek in torek. Naročila oddana v torek po 12. uri bodo odposlana šele v ponedeljek. Tako zagotovim, da izdelki do tebe pridejo sveže narejeni in v odlični formi!

Seveda. Osebni prevzem poteka na naslovu Bistriška cesta 10B v Kamniku. Ob naročilu označite osebni prevzem in obvestila vas bom, kdaj jih lahko prevzamete.

Ob nakupu v spletni trgovini zapišite naslov prejemnika in v opombe zapišite, če gre za darilo. Račun bomo poslali vam, darilo pa obdarovancu. Z veseljem paketek odpošljemo tudi na točno določen datum, le obvestite nas o tem v opombah. 

Alergeni so vedno označeni v opisu izdelkov v trgovini. V primeru dvomov in vprašanj se mi oglasi na e-mail in skupaj bomo poiskali rešitev. 

Vsi bon boni so narejeni sveži in so najboljši prvih 10 dni po nakupu, če so shranjeni na sobni temperaturi (18-20°C). Rok trajanja izdelkov je en mesec od dneva izdelave, če jih pred vročino in lačnimi usti varuješ v hladilniku. Eno uro pred postrežbo pa jih nujno postavi na sobno temperaturo, saj so tako najboljši.

Trenutno še raziskujem področje naravno obarvanega kakavovega masla, so pa skoraj vsi bonboni obarvani z barvami naravnega izvora in brez E-jev. Polnila so visokokakovostna, narejena iz pravih sestavin v Bon Bon kuhinji, brez dodanih arom in barvil. Čokolada, ki jo uporabljam je Valrhona in je najkvalitetnejša v Evropi, del Fair Trade skupnosti in potrjena na seznamu Child Labour Free družb.

Iz prve roke ti povem, da marsikateri od okusov spreobrne še najhujšega skeptika. A seveda vem, da se nekaterih zamer do določenih sestavin ne da pozabiti. Neljube okuse lahko za dobro karmo in dobro voljo vedno podariš sosedu, sicer pa mi piši in sestavila ti bom paket z večjim deležem ostalih okusov.

Odvisno od velikosti in kompleksnosti naročila. Za večja in kompleksnejša naročila bom vesela naročila vsaj 1 mesec prej. V primeru naročanja bonbonov kot poslovna darila preveri možne pakete, v primeru naročanja za posebne dogodke pa preveri možnosti, ki jih ponujam.

Potrebuješ pomoč?

Na vsa dodatna vprašanja z veseljem odgovorim.