Sladki catering

Za tvoj posebni dogodek

Ni dobrega dogodka, če si z bližnjimi ne privoščite trenutka za razvajanje in uživanje. Dovoli, da bonboni ponesejo tebe in udeležence dogodka v prijetne trenutke skupne degustacije, okušanja in izmenjavi mnenj, predvsem pa izmenjavi iskric v očeh, ko naredijo prvi ugriz. Verjemi, raziskovanja okusov se nikoli nihče ne naveliča.

Catering in pogostotev za posebne priložnosti
Poroka

Poroka


Ni lepšega, kot če za vajin čarobni dan dobita možnost, da okus vajine ljubezni delita z drugimi.

Rojstni dan

Rojstni dan


Bonboni so krasno spremstvo vsakemu prazniku življenja. In boljši kot torta – okusi so neomejeni!

Krst, birma, obhajilo

Krst, obhajilo,
birma

Najgloblje življenjske trenutke se zaznamuje s prav posebnimi dobrotami.

Posebni dosežki, diploma, doktorat

Posebni dogodki


Naj bo to obletnica, upokojitev, praznovanje kulturnih ali športnih dosežkov, vrnitve iz tujine, karkoli že je. Praznovanje s pisano paleto čokoladnih kreacij ne bo zlahka pozabljeno.

Poslovni dogodki

Poslovni dogodki


Naj bodo vaši partnerji, sodelavci, stranke ali mediji očarani tudi, ko med odmorom stopijo do mize s prigrizki. Poglejte si tudi Bon Bon poslovna darila.

Catering po naročilu

Po meri


Prav poseben dogodek zahteva prav posebno izbiro okusov in ponudbe. Kakršenkoli dogodek pripravljaš, ti lahko pomagam, da mu dodamo piko na i, ki jo iščeš.

Za nepozabno izkušnjo

Kako poskrbim za tvoj dogodek?

Catering in pogostitev na dogodkih

1

Pred dogodkom skupaj izberemo okuse in motive, ki bi tvojemu dogodku dodali tisto čarobno sestavino, ki jo iščeš. Ko sestavljamo aranžma dobrot, poskrbimo, da se ta v celoti poveže z zgodbo dogodka, temo in udeleženci.

Slaščice za dogodke

2

Poskrbim, da dobrote prispejo varno in v popolni postavi. Brez skrbi in stresa. Z veseljem se povežem tudi z organizatorjem dogodka in poskrbim, da je načrtovanje lahkotno in prijetno za vse.

Catering in pogostitev

3

Potrebuješ darilno embalažo ali pa jo želiš okrasiti z lastnimi motivi? Nič lažjega. Verjamem, da je za tvoj posebni dogodek zlata vredna čisto vsaka malenkost, zato z veseljem vkomponiramo oblikovne elemente po tvojih željah.

Catering in pogostitev za dogodke

4

Če želiš, lahko poskrbim tudi za scenografijo, styling, okrasitev in vodeno degustacijo Bon Bon dobrot. Na ta način lahko tvojim gostom zagotovimo, da je okušanje zares unikatna izkušnja, ki je ne dobijo nikjer drugje.