Kaj in kako

Bon bon zgodba

Bon Bon Atelje je prostor, kjer se povežeta moja ljubezen do ustvarjanja, sladkih užitkov in življenja. Je prostor, kjer slikarsko platno nadomestijo modelčki, ki se nato okus za okusom napolnijo v majhne pisane kupole. Ko se je rodila zgodba ateljeja, sem imela v prvi vrsti v mislih ljudi, tebe. Želim, da najdeš kombinacijo bon bonov, ki bodo izražali tvoj karakter, tvojo osebnost in strasti. Vsak bon bon ponotranja svoj karakter. Želim, da najdeš tistega, v katerega ugrizneš in ne rečeš samo »To je to!« pač pa tudi: »Wau, to sem jaz!«

Nika Svetec
Vizija Bon Bon atelje

NEKOČ, KMALU

Bon bon vizija

Bon Bon atelje se skriva v slikovitem mestecu Kamnik, a vizija zanj seže v vse dežele 15 stopinj severno in južno od ekvatorja, od koder izvira osnovna surovina za sladke grižljaje: čokolada. Ko bo prišel čas, bo majhna zasebna kuhinja iz zavetja Kamniško-Savinjskih Alp naredila korak naprej v kavarno, ki bo odražala vse, kar Bon Bon Atelje je: svobodo, živahnost, sproščenost in igrivost. To bo prostor za ustvarjanje, druženje, zabavo in življenje. Čokolada zbližuje in moj prvi cilj je, da skupaj ustvarimo prostor, kjer se bomo srečevali in se povezovali ob sladkih kreacijah.

In za tem? Ko zaprem oči in si dovolim ozreti sanjski rezultat svojega poslanstva, vidim plantažo kakavovcev, kjer poznam vsakega zaposlenega, kjer živimo v sožitju z ritmom narave in skrbimo za pravično in planetu prijazno verigo proizvodnje čokolade, ki se nato stopi v tvojih ustih. Ko ugrizneš v svoj naslednji bon bon, ne osrečiš samo svoje duše, pač pa pomagaš tudi meni na poti k revoluciji čokoladne industrije.

Kreatorka

Kdo je Nika?

Prijatelji me poznajo kot tisto, ki je vedno nasmejana in glasna, s pisanimi Nike supergami na nogah. Čokolada je bila moja ljubezen na prvi ugriz, da pa je vse skupaj postalo življenjsko poslanstvo, se lahko zahvalim svoji babici in stari mami, ki sta v meni prižgali žilico za slaščičarstvo. Po diplomi na temo čokolade od semena do končnega izdelka, sem že vedela, da bo to nekega dne moja služba. In zdaj sem tukaj – pripravljena, da ljudem približam butične čokoladne izdelke z modernim »kickom«.

Nika Svetec - čokoladni atelje